piektdiena, 2010. gada 5. marts

LOB Fotovakars 2010

Šodien piedalījos nu jau tradicionālajā Dabas fotogrāfu kopā sanākšanā, kas notiek LOB telpās, un kuras mērķis ir "satusēšana" un sava ikgadējā foto-veikuma atrādīšanai. Beigās notiek balsošana par labākajām bildēm dažādās kategorijās, lai nu būtu arī neliels sportiskais princips pasākumā - bet tas galīgi nav galvenais, jo tomēr sezonas laikā, samērā reti izdodas satikt kolēģus un aprunāties par visādiek knifiem u.c. lietām :)

Lūk bildes, ko rādīju savā preznetācijā (kvalitāte pasūdīga, jo 1x youtūbē ko lieku, bet nu ja skatās mazajā formātā, tad jau +/- izskatās ok):



Rezultātā ieguvu pirmās vietas kategorijās "Augi" un "Bezmugurkaulnieki", kā arī galvenajā nominācijā "Vakara fotogrāfs" finišēju godpilnajā 3. vietā (1. vietā Jānis Ķuze, bet 2. vietā Jānis Jansons). Par to protams prieks! Tā teikt līmenis tiek turēts - bet lai atkal iekarotu pirmo vietu būs cītīgi jāpaštuko un jāpasvīst! Bet tad jau redzēs kā būs. Mana fotosezona vēl pagaidām aiz kalniem.

2 komentāri:

Maija teica...

Super! Bildes - īstens gardumiņš acīm. Bet tajā gadā, kad uzvarēja tas baisi izcropotais rubenis lēcienā, man likās dīvaina tā fotovakara dalībnieku gaume...

Anonīms teica...

nu foršas tev tās dabas bildes sanāk, tas gan